Koolzaadolie van Geert

Waarom Geerts Best Koolzaadolie gebruiken in jouw keuken? Met trots durf ik te zeggen dat er minstens drie redenen zijn waarom koolzaadolie de beste olie is. De milde en rijke smaak maakt het de perfecte smaakmaker. Een echte alleskunner die je voor warme en koude gerechten kunt gebruiken. En de gezonde vetzuursamenstelling maakt het rijk aan omega 3+6. Vind hier alle informatie en ontdek het zelf.

Van eigen bodem

Een duurzaam product komt bij voorkeur van dichtbij, zo hoeft het weinig kilometers af te leggen van het land naar het bord. Ik ga voor een zo kort mogelijke keten. Van Drenthe voor Nederland. Dat doe ik volledig in eigen beheer zodat ik zeker weet dat ik een eerlijk product kan bieden.

Geerts Best Koolzaadolie is een extra vierge kwaliteitsolie. Het heeft een nootachtige en een milde smaak en is daardoor een echte smaakmaker in de keuken. Met het hoge verhittingspunt van 240 graden is deze olie ook zeer geschikt voor bakken en braden en ook goed koud te gebruiken. Een echte veelzijdige alleskunner en onmisbaar in iedere keuken.

Koolzaadolie is rijk aan vitamines en onverzadigde vetzuren omega 3+6. Daardoor is het één van de gezondste vloeibare oliën.

Geerts Best Koolzaadolie is verkrijgbaar in 250ml en 750ml fles.